World show in Malmö

  Idag har det verkligen gått i kattens tecken här  på Malmömässan! Nästan tvåtusen katter av olika raser tävlar om att bli korad till den bästa i världen. Så många katter och ännu flera besökare på mässan, katter är verkligen populärare än någonsin 🙂

Det har varit en spännande dag och våra katter har fått superbedömningar även om ingen av dem blev nominerade för slutpanelen. Sienna fick EX och placering fyra i tuff konkurrens. Love fick även han EX 1 och lyckades sedan även kamma hem ett BIV i tufft motstånd. Nomineringen förlorade han sedan till sin vackra kullsyster Lily, men blev i stället domarens favorit 🙂

Lises Martina fick även hon EX 1 men förlorade nomineringen till vackra Falen Angel. Även Sam fick EX 1 och var uppe för nominering, men där blev motståndet gör tufft.

Så tyvärr inga katter i panel i morgon, men då kan vi i stället gå runt och kika på allt det vi inte hann idag, plus heja på de Ragdoll’s som lyckades ta sig vidare till panelen. 

   Handlade en ny klösmöbeln till katterna idag. Har kikat på dessa under lång tid, men idag slog jag till 🙂 Dyra möbler, men riktigt bra kvalitet, och så kan jan byta ut delar om något går sönder. 
 Lilla Sienna som lekte sig igenom det mesta av förmiddagen 🙂  

 

 

2 svar på ”World show in Malmö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.