Willow 8 veckor 

   
    
   

Så den här veckan är det tid att boka första vaccinationen för den lilla! Får se om jag han få till det tidsmässigt, den här veckan har jag extra långa arbetsdagar på grund av alla utvecklingssamtal med skolbarn och föräldrar. Men fredag är kortare dag så då kanske det skulle funka… får ringa i morgon och kolla upp det.

Sen skulle jag boka tid för Aprils kastrering, men veterinärerna tyckte att man borde vänta längre innan kan göra ett sådant ingrepp, med tanke på hennes kejsarsnitt. En vet. sa en månad till, och en annan jag pratade med menade att man borde vänta minst sex månader efter kejsarsnitt med ett nytt ingrepp. Får fundera lite nu hur jag ska göra då…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.