Warszawa tur och retur

Gårdagen startade väldigt tidigt då jag och Eva L redan före halv sex satt på tåget mot Kastrup,
Klockan sju avgick planet sedan mot Warszawa och knappt en och en halv timme senare landade vi på Fredric Chopin där vi tog en taxi in till The old town den äldsta delen av staden.
Där strosade vi runt ett tag bland de gamla husen, så fina och välbevarade och kul att se. Sen hittade vi ett trevligt uteställe på det gamla torget och tog en god fika bestående av äkta Polsk äppelkaka, mums 🙂
Det var en riktig mysig plats och vi blev sittande där och fick pratat en massa om katter förståss men även om ditt och datt 🙂 Plötsligt var det lunchdags och efter en god lunch var det dags att möta upp med Dominika och ta emot våra katter som ju var den egentliga anledning till besöket.

Dominika körde oss sedan till flygplatsen där vi ordnade med alla pappren och fick oss en första titt på våra nya godingar Jane och Antoni 🙂
Så roligt att träffa Dominika igen och vi fick oss en trevlig pratstund innan det var dags att bege sig till säkerhetskontrollen och sedan  checka in.
Hemresan gick fint, men tyvärr fick Eva och jag åka på olika plan då de bara tog en katt på planet till lägsta priset, så Eva väntade kvar och åkte hem med nästa plan.
I Malmö kom Aate och hämtade oss och vi körde till Lises lägenhet där Jane ska stanna kvar under några veckor.
Hon skötte sig väldigt fint under hela resan, men det har nog ända varit en något chockartad upplevelse för lilla gumman, för idag har hon mest legat och tryckt i en klösmöbel. Hon har dock börjat äta och dricka lite och nu ikväll har hon även lämnat klösmöbeln för en liten stund.
Hoppas nu Jane snabbt ska vänja sig vid sina nya omgivningar och så småningom även sina nya kompisar.​

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Eva Mourujärvi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.