Vi söker nytt hem till April

april_20Nu letar vi efter ett nytt kärleksfullt hem till finaste April.
April har haft en kull där hon tyvärr fick förlösas med kejsarsnitt, och på grund av detta väljer jag att inte para henne igen.
April är två år gammal, en kärleksfull och väldigt go tjej som älskar att leka och har en hel del bus i kroppen.
Intresserade är varmt välkomna att höra av er och berätta lite om vad ni kan erbjuda April vid en eventuell flytt.
Flera bilder på April finns under länken honor!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016 Eva Mourujärvi

2 svar på ”Vi söker nytt hem till April

 1. Hej,

  Jag är väldigt intresserad av April..har länge tänkt skaffa en ragdoll och är inte intresserad av uppfödning, utan vill bara ha henne till sällskap. Kan tänka mig ha en katt som hunnit bli något år, om det är en trevlig och social katt. Familjen består av mig och min man. Jag är nybliven pensionär o vi bor i hus i Kristianstad. Vill ha henne som innekatt, även om vi har trädgård. Har barnbarn i Malmö som ibland är på besök och som också älskar katter.
  Mvh
  Marie

  • Hej Marie, och tack för ditt svar!
   Det låter mycket intressant för mig och du ör varmt välkommen att ringa mig så kan vi pratas vid lite mer angående April.
   Jag nås på 0734 205511.

   Vänlig hälsning
   Eva

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.