Väldigt lugnt här

Känns konstigt tomt för katter efter att Willow flyttat…

Vi har ju fem kvar, men de är fortfarande rätt dämpade och lugna, det var nog så att lilla yrvädret var den som höll i gång de andra rätt mycket. Hon var överallt där jag var, med hela tiden och det saknar jag. Både Tessie och Velvet följer också mig, men inte konstant som Willow gjorde. April håller sig också nära och även Love, men han har samtidigt fullt upp att gå runt och skrika och hålla koll på honorna. Nora är på sin vakt mot April eftersom hon aldrig vet när hon kan tänkas gå till attack, ja April är verkligen inte snäll mot Nora, så det kommer att bli bra för Nora när April flyttar på fredag.

Men jag saknar redan kattungar och det lär ju dröja flera månader innan det blir aktuellt med småttingar igen här hemma. Fast jag har ev några nya på inflyttning, men inte helt bestämt än, så jag håller på det ett tag till ?  

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.