Väldigt besviken

Känner mig väldigt besviken på försäkringsbolaget Folksam som nu äntligen fattat beslut om min ersättning nästan ett år efter överklagandet.
Några ynka tusenlappar är vad de tycker ständiga smärtor och värk för resten av livet är värda 🙁
Måste fundera lite på om jag ska gå vidare med ärendet, men är nästa instans domstol vågar jag nog inte med risk att själv behöva stå för ev. rättegångskostnader.
Behöver tänka igenom detta…

Men för att munta upp mig själv lite, bestämde jag att nu köpa ett teleobjektiv till min kamera som jag länge suktat efter.
Det har en otrolig brännvidd på fantastiska 18 – 300 mm och ett zoomvärde på hela 16,7 x.
Ska bli riktigt kul att testa 🙂
Enda nackdelen är att det väger 800 g, men objektivet jag använder nu är inte så lätt det heller, och jag kommer kanske ändå inte att märka så stor skillnad.
I vilket fall tror jag att jag kan använda det här i de flesta sammanhang, och det blir säkert det enda objektiv jag behöver ha med mig 🙂nikon_nikkor_af-s_dx_18-30035-56_g_ed_vr-22300397-frntl

4 svar på ”Väldigt besviken

 1. Fördjävligt…. Varför har man försäkringar egentligen??? Man önskar nästan att man kunde låta beslutstagarna på Försäkringsbolaget, få gå i den drabbades skor en tid för att få de att fatta hur man har det! Men det går ju inte… 🙁 Ja, frågan är ju om man pallar med en långdragen rättsprocess… men om du beslutar dig för att gå vidare… så har du inte rättsskydd via hemförsäkringen? Kram

  • Ja Tille, det känns trist 🙁
   Jag ska börja med att kontakta Folksam och be att få ta del av läkarutlåtandet för att se vad det står där.
   Vet faktiskt inte om det ingår rättsskydd i hemförsäkringen, men i så fall drabbar det samma bolag 🙂
   Hur går det ert ärende, har ni skickat in den senaste kompletteringen som jag läste?
   Kram

   • Man brukar ha Rättsskydd i hemförsäkringen. Men kolla för säkerhetsskull! Länsförsäkringar har det i allafall. Men de gör en bedömning om först och om man räknar med att kostnaden kommer att överstiga Tex min. 15000 kr går de in och täcker upp till tex max 200000. Dvs. de gör bedömning INNAN man kan påbörja processen! Ja, jag la överklagan på lådan i måndags…förmodligen till ingen nytta, men nu är det gjort iallafall!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.