V- Kullen är här ❤️

Sent på kvällen den 1:e september föddes Camis första kull. Hon var väldigt lugn under hela förlossningen och skötte precis allt på egen hand. Tvättade och skötte om alla ungarna precis som det var en vardagssyssla för henne. Enda tecknet på att hon ändå inte riktigt förstod vad som hände var att hon morrade lite när ungarna skrek. Det hindrade henne dock inte i arbetet att sköta om sina nyfödda. Fem ungar har det blivit och jag tror inte det kommer fler nu. Lite varierande storlek på dem 106 g, 92 g, 90 g, 80 g och minstingen på 77 g. Alla verkar dock pigga och livskraftiga. En hittade tutten nästan direkt och klamrade sig fast där. Övriga har jag precis gett en slurk mjölk för att de ska vara starka och orka fortsätta leta. De var rätt hungriga för de fyra sög i sig totalt 15 ml. Nu ska jag lägga mig en stund och vila men behöver inte ha någon brådska upp i morgon, för nu väntar två lediga dagar 🙂

Nu hoppas jag få se alla fem små nya liv vid varsin tutte när jag vaknar i morgon bitti 🙂 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.