Tre veckor kvar :)

Tiden går snabbt och det är bara tre veckor kvar tills Loves och Ophelias första kattungar kommer, det ska bli så otroligt spännande 🙂
Ophelia börjar bli riktigt rund om magen och fortsätter att öka bra i vikt så undrar hur många små hon har i därinne… Hoppas bara det inte blir allt för många, kan bli jobbigt för henne.
Cami är inte så långt efter, bara ca en vecka så det kan bli många Love bebisar nu 🙂
Mina här hemma får vänta lite till, men om två veckor är det grönt ljus att para både Tessie och Nora. Anledningen att jag väntar med parning är att jag först vill ha kattungarna när jag är hemkommen från semestern i börja på Juli.img_4217.jpg
Trött tjej 🙂img_4262.jpg
img_4212.jpg img_4207.jpg img_4204.jpg img_4236.jpg
img_4248.jpg
Här känns ju lite tomt för katter nu när jag bara har fyra hemma och de är rätt så stillsamma av sig även om de far runt lite och busar emellanåt. Men nu jag längtar verkligen tills det bli ny bebisar ❤️

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016 Eva Mourujärvi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.