Sydkatten i april

Det blir fler utställningar i vår för nu har jag precis anmält tre katter till Sydkattens show i Malmö i april. Kommer att ställa Zamie och Benji och Lise kommer med Blossom både lördag och söndag.
Men innan dess är det dags redan på söndag då jag har med mig Yoldia och Zamie till Sorö i DK.
Stackars Yoldia har nu börjat sitt första löp och jag har fått dela på katterna eftersom det är lite i tidigaste laget för henne att bli parad. Hon är visserligen en rejäl hona redan med sina 4,5 kg men endast 8,5 månader gammal, så tycker hon ska vänta i varje fall en månad till innan parning.
Så inga kattungar än på ett tag, men framåt vår- eller försommar hoppas jag vi ska ha små ullbollar igen 🙂

I brist på annat bjuder jag på en liten film med Cami och hennes V-kull <3

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Eva Mourujärvi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.