Städat bort julen

Det är många år sedan vi haft julen kvar så pass länge, men jag har verkligen älskat vår vackra gran som stått så fint och inte tappat ett endaste barr ? 

  Och alla stjärnor och annan julbelysning vi haft de har verkligen lyst upp under den mörkaste tiden. Ljusslingorna ute i gården får faktiskt hänga kvar tills våren och så går vi försöka hitta lämplig belysning att ha sedan. Det har varit alldeles för mörkt under många år och både Aate och jag har gillat att ha en belyst innergård ?

Det har inte blivit så mycket annat gjort idag, men självklart har jag haft flera mysstunder hos lilla Willow.  
 I em ville hon plötsligt inte suga på nappflaskan, dvs egentligen ville hon men det gick ändå inte och jag fattade inte ett dugg. Hon blev nästan hysterisk i sin iver att komma åt mjölken och klöste mig med sina sylvassa små klor i försöken att få ut mjölk. Till slut kom jag på att jag utan att tänka på det bytt den gamla nappen mot en ny och den kändes tydligen helt fel för Willow. Nästa måltid var den gamla väl använda nappen på igen och Willow var nöjd och glad, som det kan bli ? 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.