Slut på semestern

Detta var min sista semesterdag för i år och i morgon börjar vardagen igen.
Som vanligt med blandade känslor jag går tillbaka till jobbet…
Jag gillar mitt jobb, men älskar att vara ledig och längtar oftast inte tillbaka, men när det väl är jobbdags igen och jag kommer dit, så tycker jag det är väldigt roligt.

På kattfronten så händer det lite nytt!
Massimo ska på fredag flytta hem till sin halvbror Lancelot vilket känns väldigt bra. Jag blir så himla glad när katterna får vara tillsammans, vet ju att det är det allra bästa för dem att ha en kattkompis att busa och leka med 🙂
Sen har jag skickat in anmälningarna till Scandinavian Winner i Oslo som går i september. Det blev efter en del funderande tre katter, även om det kostar en hel del så är det ju för att visa katterna vi åker dit och resa och boende kostar så mycket mer än utställningsavgifterna.
Så tre småttingar får följa med, vilka blir det då…?
Jo, Barney, Cami och så Kloe 🙂
Det är både roligt och så mycket enklare att visa kattungar så det kommer att bli hur kul som helst!

Avslutar med en bild på fina Gabby som sakta men säkert börjar få sin vackra päls tillbaka.gabby_

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.