Skönt med helg

Gillar fredagar när en härlig helg står för dörren 🙂
Var hemma i lagom tid efter jobbet, d.v.s. ganska tidigt i jämförelse med de flesta vardagarna. Använde sen en stor del av em till att försöka hitta en resa ner till Polen för att hämta hem en ny liten katt jag tingat.
Just det, har nog inte berättat om det 😉
Har i varje fall bokat en liten kattkille som jag hoppas ska bli ett bra tillskott i min avel. Han heter Ringo of Medinas RagandDoll*PL, och är en blåmitted tabbykille endast fem veckor gammal, så det dröjer ju ett tag innan han kommer hit.
Men det gäller att vara ute i god tid för att kunna få en billig biljett, finns bara ett fåtal på varje flight. Nu kommer jag att åka ner söndag morgon och ha hela söndagen där, för att sedan åka hem tidigt måndag morgon.
Det passar faktiskt riktigt bra, för då kan jag hinna till jobbet under fm och behöver endast ta ledigt de första lektionerna måndag morgon.26 Lite kul med Ringos stam, för i den finns några av de katter jag hade i stamtavlorna på de katter jag startade min avel med, bl.a. Mellwin och så fina Maxwell som bor hos min svägerska 🙂

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015 Eva Mourujärvi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.