Sitter här och håller på att somna…

har haft en bra dag i skolan där barnen bl.a. gjorde mycket fina redovisningar på ett stort arbetsområde vi jobbat med under våren. Vi avslutade skoldagen med saft, kex och en film om en mammutvandring som man tänker sig det gick till för ca 30 000 år sedan. Fantastiskt gjord och mycket intressant.

Sen var jag hemma en kort stund för att mata lilltjejen men körde tillbaka till skolan för att jobba klart. Efter jobbet hann jag precis med en liten fika och ytterligare en måltid till den lille, sen var det Zumbadax!
Det måste vara nästan 4 veckor sen sist och jag har längtat efter att komma igång igen!
Men att hosta och gå med en envis virusinfektion så länge som jag gjort sätter sina spår och orken var inte riktigt som den brukar. Första halvan gick fint, men sen blev jag trött och fick låta bli att ta ut rörelserna till max. Men kul var det och så härligt att vara tillbaka 🙂
Men nu efter ett skönt bastubad är jag rätt mör, tror jag ska lägga mig en stund och vila innan det är dags för matning igen.

Vill bara avsluta med att säga att alla fem mår fint och utvecklas som de ska 🙂
Återkommer med bild om en stund!

20130529-222834.jpg

20130529-222941.jpg

20130529-222950.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.