Shoppat kamera! :)

Är så glad och måste bara berätta att jag nu köpt mig en ny kamera 🙂
Har kikat på den här ett tag och nu bestämde jag mig att slå till!
Så nu kommer ni förmodligen att bli ännu mer bombarderade med både kattbilder och annat 😉
D7000_front_rgb_3635
Så här beskrivs kameran:
D7000 bryter ny mark när det gäller kreativ flexibilitet med den avancerade bildtekniken. Kameran är tillräckligt robust för att du ska kunna ta med den överallt och tillräckligt kraftfull för alla typer av situationer. Dess avancerade funktioner kan tillfredsställa alla fotografer som vill förbättra sin skicklighet. Om fotografering är din passion är det den här digitala systemkameran du behöver.
Egenskaper
CMOS-bildsensor i DX-format med 16,2 megapixel ger verklighetstrogna bilder med klara färger, reducerat brus och mjuka tonövergångar.
Hög ISO-ljuskänslighet (100–6 400) – kan utökas manuellt till 25 600 med Hi2-inställningen.
Bildbearbetningsenhet med EXPEED 2: optimerar kamerans tekniker för överlägsna prestanda och maximal bildkvalitet med minimal energiförbrukning.
Slitstark slutarenhet med en livslängd på 150 000 exponeringar: Ger exakt slutarkontroll och enastående tillförlitlighet med en slutartid på upp till 1/8 000s
• Dubbelt SD-minneskortsfack: för ökad flexibilitet.
Knivskarpt autofokussystem med 39 punkter med nio sensorer av korstyp i mitten. Ger snabb och exakt autofokustäckning i hela bilden. Fyra AF-områdeslägen, till exempel 3D-följning, ger skarpa resultat vare sig ditt motiv befinner sig utanför bildens mitt, rör sig snabbt eller fullständigt oförutsägbart.
2 016-pixlars RGB-mätningssensor ger mycket noggrann mätning för exakta exponeringar.
6 bps serietagning: fångar snabba rörelser med sex bilder i sekunden.
D-Movie – filmklipp i full HD

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.