Roadtrip till Göteborg

Dags för en liten summering av lördagens härliga tur till Götet 🙂
Tidig morgon och redan ett strålande sommarväder, underbart!
Mia och jag körde, (d.v.s. Mia körde) till Halmstad för att möta upp Lise.
Sen blev det ett stopp i Kungsbacka för lite shopping i Freeport och sen vidare mot Göteborg.
Vi hade bestämt oss för att köpa varsitt Göteborgskort som visserligen kostade lite drygt 300:-, men det tjänade vi in på både fri parkering och inträdet till de ställen vi tänkte besöka.
Nu var det redan efter lunch och vi var rätt hungriga alla tre, så vi började med att äta en god lunch på en liten trevlig japansk restaurant.
Därefter blev det en tur på vattnet med paddan. Trevlig tur med en ung guide som drog den ena vitsen efter den andra. Kul att se staden från en annan vinkel!
Sen promenad till Universeum som ingen av oss tidigare hade besökt. Intressant och kul att få se så många olika spännande djur och naturtyper. Men nog egentligen mer för barn och ungdomar, så ett perfekt besök för en barnfamilj.
Eftersom vi även hade gratis inträde till Liseberg som ligger precis intill gjorde vi ett litet besök även där.
Vi hade inte mer än precis gått in genom portarna förrän Mia fick några åkbiljetter av en kille som var på väg ut, bara att tacka och ta emot ju 🙂
Men först var vi glassugna och bestämde oss att slå till rejält och beställde den största av alla! Tre kulor, sen mjukglass ovanpå det plus strössel och lite annan topping. Mums, men jag orkade faktiskt inte allt och fastän det tog emot, så fick jag slänga det sista.
Nu hade vi ju åkbiljetter så nu skulle det bli en tur i Kållerado, en sorts forsränning med risk att bli väldigt våt!
Lise och Mia hade testat tidigare men det var nytt för mig. Superkul och den kunde jag åkt flera gånger. Lise blev rejält duschad under turen och vi andra hade väldigt kul, fast det hade Lise med även om hon blev mest våt 🙂
Dags sen att bege sig till Ullevi för dagens riktiga höjdpunkt, Robbie Williams!
Vi hade bra platser på läktaren även om det var på tok för långt för att kunna se vad som hände på scenen. Ljudet var i alla fall riktigt bra!
Förband var Ollie Murs, mycket energi plus bra röst och låtar, nästan lite som en ung Robbie 🙂
Ganska exakt 21 äntrade Robbie scenen från ovan, och körde sen igång med sitt paradnummer Let me entertain you till taktfast handklapp och allsång från ca 60 000 fans, härligt!
Konserten var bra, men nådde inte riktigt upp till hans uppträde som jag såg 2011. Kändes lite som han tappade publiken emellanåt, och han är ju en riktig pajas 😉 men kom sen igen mot slutet med fantastiska låtar som Feel, She´s the One och så avslutet med magiska Angels, där jag fick rysningar, så mäktigt 🙂
Hittade några videos på Youtube som någon tagit under konserten, och kikar ni på Angels så ser ni fyrverkeriet mot slutet som var helt fantastiskt vackert!
Sammanfattningsvis, en underbar och minnesrik dag med ett härligt avslut 🙂
Tack min fina älskade Mia och kära syster Lise, för att ni delade den med mig <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.