Resultat från helgens utställning i Tune.

Så har vi avverkat ytterligare ett show i Danmark, och resultatet blev klart godkänt även om jag självklart alltid hoppas på att ha åtminstone någon katt i panelen.
Så blev det inte den här gången om vi bortser från Lises Martina som inte bara lyckades ta sig dit utan även gick därifrån med en BIS titel, otroligt kul och härligt för Lise 🙂
Det var ju premiär för kattungarna Gabby och Gizzmo, och mina små busfrön skötte sig finfint hela dagen 🙂
Gabby fick EX 1 och en lysande bedömning av Magdalena Kudra, och blev kallad en mycket lovande liten prinsessa. Fick sedan komma tillbaka för nominering, men den gick till en skogis tror jag, minns inte riktigt.
Gissmo visades för Grazyna Malaga som överöste honom med lovord och tyckte han var helt fantastisk och otroligt lovande. Det enda hon önskade var att ögonfärgen skulle varit lite mer intens, något jag instämmer helt i. Han fick såklart ett EX 1 och komma tillbaka för nominering. Där mötte han en skogis och en main coon och där blev det tufft. Garzyna ville ha alla i panelen, men var ju tvungen att välja ut en. Efter en del funderande föll valet på skogisen, som så många gånger förr 🙁
Men jag var väldigt glad över Gizzmos fina bedömning!
Bazooka visades för samma domare och fick även hon en fin bedömning, men Garzyna tyckte hennes profil var lite väl extrem. Det där handlar mycket om tycke och smak, för en annan domare har tyckt att Bazooka haft dagens bästa profil. Nu har hon inte så mycket päls just nu och då blir profilen också mer framträdande, så det påverkar också.
Bazooka fick i varje fall sitt andra CAC och fick ven hon komma tillbaka för nominering, vilken hon förlorade mot en… ja just det en skogis 😉
Lise visade Enya som fick sitt andra CAC och hon var också tillbaka för nominering, men som hennes vana trogen, så knep hon ihop ögonen och visade inte upp sig, ingen nominering alltså.
Martina fick superomdöme, knep nomineringen och sedan även BIS, och glädjen var på topp 🙂

Resultatet
S*Medina`s Dolls Gizzmo EX 1 uppe för NOM
S*Medina`s Dolls Gabby EX 1 uppe för NOM
S*Medina`s Dolls Enya CAC uppe för NOM
S*Gunbertus Bazooka CAC uppe för NOM

enya_1 enya_2 martina_4 1379753_10151893823548685_331646213_n
1264322_10151893705073685_356313708_o 1265277_10151893713518685_362537876_oDe här dörrstoppskatterna har Lise och jag kikat på flera gånger, men idag slog vi till och köpte var sin.
Fler än vi som gillar dem, för snart finns de på vartenda utställningsbur 😉
Någonting hände med minneskortet i min kamera, så det blev tyvärr bara ett fåtal bilder från dagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.