PP-kullen är här :)

Tidigt i går morseden 18 mars fick Fantasi sin andra kull! och far även till denna kullen är fina Carpette.
Födseln gick som på räls och fantasi är verkligen en superduktiga mamma som fixar allt på egen hand och jag behövde endast övervaka och finnas till hand. Efter lite drygt två timmar hade hon fått fem stora fina och starka kattungar och hon verkade vara klar kändes det som. Jag körde till jobbet trygg med att Aate fanns hemma och kunde hålla koll på Fantasi och ungarna. Vi hade kontakt under dagen och jag fick rapport om att allt var lugnt och bra och Fantasi låg tryggt hos ungarna som både fint. Så dröm om min förvåning när jag på em kommer hem och kikar ner i bolådan och räknar till sex ungar, hi, hi vilken överraskning 😀
Så sex små nya liv fick Fantase och alla är pigga och verkar ha livsgnista, underbart.
verkar vara många hanar även i den här kullen, men jag har inte kikat så noga på dem än så vi får se om några dagar hur könsfördelningen är.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.