Packat och klart

Haft en fin dag på jobbet, rösten är på bättringsvägen så idag kunde jag göra mig hörd 🙂
Fixade ordning alla böcker som skulle rättas och lite annat så allt är klart till måndag.

Var sen förbi och hälsade på Henrik som var på väg hem för helgpermission. Han såg mycket piggare och starkare ut än han gjort på länge, så härligt att se. Han längtade efter att komma ut från sjukhuset, hem och sova i egen säng och vara med familjen.
På tisdag ska han genomgå en stor operation och nu håller vi alla tummar att den kommer att bli lyckad och att han snart ska vara på benen igen.

Hade bokat träning till ikväll, men eftersom jag fortfarande hade känning i ryggen avbokade jag CX och åkte enbart på Zumba. Efter bara ett par låter kände jag att det här går nog inte… 🙁
Fick mer och mer ont och efter halva passet var jag tvungen att ge upp. Vågade helt inte fortsätta eftersom jag kände att smärtan spred sig i ryggen och ner i benen. Kändes trist att behöva avbryta, men fanns liksom inget annat alternativ.
Nu ett par timmar senare känns det lite bättre, så jag hoppas det ska vara bättre i morgon.

Nu är allt packat och klart inför morgondagen 🙂
Blir tidig uppstigning eftersom vi ska vara i Värnamo och checka in katterna vid halv åttatiden. Har bestämt med Lise att hon hämtar upp mig och katterna vid sex.
Nu väntar två spännande dagar med massor av katter och trevliga människor 🙂bildFick en bild idag från Katarina som är ny mamma till lilla Fossy.
Hon mår bra och har anpassat sig fint i familjen, känns skönt att veta 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.