På väg hem

Sitter här på tåget och fördriver tiden med surfande och härlig musik.
Just nu lyssnar jag på Ed Sheerans I se fire från The Hobbit. Tycker låten är fantastisk, både stämningsfull och gripande och helt underbar med Eds gitarrspel och mjuka behagliga röst, stråkarna på vissa partier och intensiteten i låten som ökar tillsammans med innehållet i texten. Just love it ❤️

20140303-101323.jpg
Jag har haft ett par fina dagar tillsammans med Mia och småttingarna Bea och Bellis 🙂
I går tog vi en promenad ner till centrum tittade lite i affärer och åt en god lunch på Olearys.
Shoppade ett par finbyxor som omväxling till alla mina jeans, och Mia hittade flera snygga svarta koftor som också hamnade i min shoppingkasse. Kanske lite extravagant, men priset var så fördelaktigt eller vad sägs om 100:- per st 🙂 nå en kostade 200:- men även det är ett bra pris!

Lilla Jasmine som jag hade med mig upp till Sundsvall myser nu med sin nya mamma Therese hemma i Luleå. Allt har gått fint och hon kände sig också hemma direkt precis som Jinxen gjort hos Carina.
Känner mig otroligt nöjd och glad över mina små bebisar och att åter haft turen med underbara familjer som tagit dem till sig ❤️
Nu längtar jag efter att komma hem till Aate, Snake och alla katterna, men först väntar någon timme till här och sedan tågbyte i Stockholm.

20140303-103317.jpg

20140303-103337.jpg

20140303-103353.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.