Nyklippt och fin

I dag tillbringade jag hela fm hos frissan, klippning och lite ny färg i håret.
Kände mig riktigt fin när jag gick därifrån 🙂
Var sen och hälsade på en stund hos Henrik i Stoby!
Han börjar nu få krafterna tillbaka efter senaste infektionen, skönt att se 🙂 Vi fick en trevlig pratstund innan jag körde hem igen.

Annars har jag inte gjort så mycket, hela ryggen, höft och ben i höger sida smärtar och gör emellanåt vansinnigt ont och det påverkar mig väldigt negativt. Kan liksom inte riktigt komma igång att göra allt det som jag gärna skulle vilja 🙁
Nu får jag tyvärr ta många tabletter och ändå har jag ont, hoppas verkligen det snart blir bättre…

I morgon, nej idag blir det för klockan är ju över midnatt, kommer en tjej från Göteborg och ska titta på vårt släp, får se om det blir affär.
Känns ryggen någorlunda ska jag försöka hinna med att måla väggarna i farstun, färgen är inhandlad och det ska bli kul att se om det blir lika snyggt som jag tror och hoppas på.me me_1Han är bara för söt min lille Herkules <3
Det börjar bli hög tid att anmäla till några kommande shows för katterna.
Det blir Tune  i Danmark för Gizzmo och Gabby och Ljungbyhed för mina bebbar som än så länge bara är fem veckor.
Superspännande ska det bli 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.