Nya planer :)

Oj va jag är trött i kväll!
Var och dansade Zumba och kände mig riktigt matt i slutet på passet, det brukar jag aldrig bli. Fick också kramp i foten och var tvungen att avbryta sista dansen 🙁 kanske har jag slarvat lite med drickandet under dagen, sånt straffar sig.

Annars har det varit en bra dag, både på jobbet och efter där jag var och hälsade på min goa kollega Carina som nu är mamma till Jinx.20140315-000712.jpg
Lika go och fin som alltid, och han verkar ha smällt in perfekt i sitt nya hem med fin utsikt över hela Stortorget i Hässleholm 🙂

Har inte berättat att jag nu fattat beslut om att kastrera Vossy!
Han är så orolig för tillfället, går runt och skriker hela tiden, strilar också lite då och då.
Men framför allt vill jag att han ska ha det bra, han ska slippa gå och vara frustrerad över inte att ha några honor att para. Vossy har gett mig så fina ungar och har hunnit bli pappa till en hel del. Jag kommer inte att använda honom mer, så nu är det dags.
Det blir Herkules som får ta över när han är redo.
Så på måndag åker jag med Vossy till djurkliniken i Höör, kommer att bli bra.

Sen har jag uppdaterat mina planer igen, och jag är väldigt glad över att kunna berätta att jag ska få låna vackra Enzo som Ulla äger, till Gabby.
Enzo är enda sonen till Sam som finns i avel, och jag är jätteglad över möjligheten att få låna honom 🙂
Har också planerat parning mellan Herkules och April till hösten, riktigt spännande kombination som jag tror kan bli väldigt bra.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.