Nu har vi sommar

Vi har verkligen haft en helt fantastisk varm och härlig dag, känns som sommar nu med temperaturer på omkring 20 grader ☀️

Kring lunch gjorde vi en ny tur upp till IKEA i Älmhult för att köpa en hylla till Mia. Där åt vi lunch bestående av en riktigt god räkmacka och sen en snabbrunda runt varuhuset. 

 Hyllan hittade vi men jag hittade också några söta kuddar med katter som var svåra att motstå ? 

 Efter IKEA körde vi till Kvarntorpet för att hälsa på Anne & Lennart. Anne bjöd på fika med en supergod rabarberkaka och vi hade några trevliga timmar tillsammans innan vi körde hemåt.

Liten rapport om Ophelia och kattungarna också. Hon har velat flytta runt på dem och varit ganska orolig i natt och under fm. Så Lise fick till slut hämta en kattbur vilken tydligen föll Ophelia i smaken, så nu har hon och ungarna flyttat in där. 

 Sen verkade hon rätt tagen fortfarande och hade inte ätit riktigt bra, låg och flämtade i buren så vi var lite oroliga för henne. Lise körde därför en sväng till djursjukhuset där Ophelia blev undersökt och så togs en röntgen på henne.  Den visade dock inga rester kvar i livmodern  vilket var skönt att veta. Nu hoppas vi att Ophelia bara behöver vila upp sig lite efter den väldigt snabba förlossningen och chocken att plötsligt ha sex små liv att ta hand om ? 

   Alla sex har ökat bra i vikt, men blir fortfarande stödmatade.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.