Nu är jag igång!

Känns lite så i varje fall 🙂
Har varit i skogen och sprungit nu två dagar på raken och lite drygt 2 km varje gång, vilket jag faktiskt klarar riktigt bra så det känns inte helt hopplöst.
Att springa har aldrig varit min starka sida, och har heller aldrig tyckt det var speciellt kul. har ju alltid suttit på hästryggen och har fått min träning där.
Nu när det kapitlet tyvärr definitivt verkar vara över, känner jag att jag måste röra på mig mer och framförallt få mer frisk luft. Men jag är tyvärr lite bekväm och måste ha ett mål som driver mig att träna. Så nu har jag satt som mål att kunna delta i något lopp längre fram i sommar eller höst. Mia föreslog Midnattsloppet i Malmö, och det verkar faktiskt riktigt kul, så kanske att det blir det. Borde ju inte vara en omöjlighet att klara av om jag redan kan springa 2 km utan att ha tränat. Det enda som bekymrar mig är min skadade lårmuskel som kan ställa till det. Känner redan av den nu, men jag nästa gång ska prova att springa i mina tajta byxor som håller musklerna mer på plats.

Sen måste jag berätta att jag antagit ytterligare två utmaningar 🙂
Jag och min gamla distanskompis Katarina ska cykla Ringsjön runt den siste maj.
Finns tre rundor att välja mellan, 35 km, 65 km och 125 km.
Vi tyckte båda att 35 var lite för mesigt och 125 lite för tufft, så 65 får det bli-
Får damma av min cyklel nu och hänga med Aate på några av hans träningsrundor.
planka
Sist men inte minst, så kör jag plankutmaningen jag fått av Malin. Blir nog jättebra för min rygg tror/hoppas jag!

Idag känner jag mig duktig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.