Medina’s Dolls Vouge (Kali) söker nytt hem

Vi söker nu ett nytt hem till vår fina Kali!

Då vår fina Kali tyvärr inte längre trivs i vår familj pga förändrade familjeförhållanden så behöver vi omplacera henne till en ny föralltid familj.
Kali är en kastrerad hona på snart 6 år, född 1/9 2015, hon är en RAG f 04.
Detta är en mycket tillgiven dam som vill få all uppmärksamhet själv, hon har en hel del energi till och från och behöver därför stimulans med lek för att få utlopp för denna energi, hon älskar att leka.
Hon är i övrigt en katt som är lätt att ha att göra med.
Kali är ingen regelrätt knäkatt (även om det händer att hon kommer och trampar och myser en stund på bröstet) men hon ligger gärna tätt intill sin matte eller husse och älskar att bli kliad på magen och i armhålorna, får hon så sover gärna intill vid huvudkudden hela natten.
Kali är en innekatt.
Allra bäst tror vi att Kali kommer trivas i ett hem där det inte finns några småbarn, barn eller andra djur. Helt enkelt en miljö som inte är för ”stimmig”.
Kali har varit frisk sedan vi köpte, hon har inte behövt besöka veterinär mer än i samband med årliga vaccinationer.

Kali finns i Hässleholm i Skåne, rätt hem är viktigt för oss och är prio 1, och vi har inga svårigheter att ta oss en bit eller möta upp om rätt hem skulle visa sig finnas i någon annan stad längre bort. 

Vid intresse så smsa till Jessica för mer information om Kali och omplacering på 0704446189 eller maila på jessicaandersen@live.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.