Malmö tur retur

Det har varit några hektiska dagar med farande fram och tillbaka till Malmö under tre dagar!

I fredags var jag uppe i Luleå och hämtade hem min lilla nya tjej Velvet. Det blev en lång och lite dryg dag med avresa från Kastrup tidigt på morgonen, byte av plan i Stockholm och väntan på Luleå flygplats tills Annica kom med Velvet. Vi hade sedan en trevlig stund och fick pratat lite innan det var dags att checka in och åka hem. På grund av nedisning på planet som behövde spolas  blev vi försenade med följden att jag missade planet i Stockholm. Blev lite stressad innan det var klart med ombokning, men allt löste sig och vi kom med nästa plan till Kastrup. Där var det sedan förseningar med tågen och när vi väl kom till Malmö central fick alla stiga av och invänta annat tåg norrut. Till slut klev jag på ett Pågatåg som visserligen tog längre tid, men vi var säkert ändå framme tidigare än om vi hade väntat på Öresundståget.

Velvet har anpassat sig fint här redan och hon är en underbar go liten tjej och det verkar som jag fått en ny liten knäkatt ❤️ Har inte hunnit fota henne än men bilder kommer snart. 

 I går var Aate och jag i Malmö med Magnus, Christel och barnen och sedan hemma och hade några trevliga timmar hos dem i Svedala.

I dag åkte jag till Lise för att träffa ett par som var intresserade av söta Ultima. De tyckte mycket om henne och det kändes bara bra att låta dem ta henne med hem till Kinna 🙂

I kväll hade jag sedan besök av en trevlig familj från Killeberg som skulle träffa Valentin som hastigt blivit ledig. Tycke uppstod även där så på fredag flyttar även han.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.