Lite trött

Det är mycket nu inför terminsavslut och julen som närmar sig, och jag känner mig trött på eftermiddagarna. Idag skulle jag sitta och skriva omdömen om mina elever, men gav upp efter ett tag och tänkte fortsätta hemma i stället där jag har en mkt större skärm och det blir lättare att överse.
Men inte blev det något gjort i alla fall när jag kom hem. Satte mig i stället och lyssnade på en radiosänding där en Dr Emmet Miller berättade om kroppens möjligheter att hela! läka sig själv. Så intressant och jag tror verkligen detta är möjligt med träning.
Sen åkte jag och tränade Zumba och det är också väldigt bra för både kropp och själ 🙂 Sen blev det bastubad och så har jag suttit här framför datorn en stund och det börjar bli dags för sängen.
Bazookas små mår fint och är snart redo att öppna sina ögon för världen. De är stora och väger över 260 g alla tre 🙂
Lådan står lite dumt till för att ta bilder, det är rätt mörkt där. Den står nämligen vid fotändan av min säng eftersom Bazooka ville ha den där. Men nu tror jag nog att vi kan flytta in den på vanliga platsen igen, och då blir det också lättare att fota. Så till helgen ska jag väl i alla fall kunna visa upp några bilder på de små 🙂1489284_10152092768298685_397921343_n
Herkules har varit här på skrivbordet i kväll och kollat vad jag hittar på, han är verkligen en riktig pälsboll, och en go sådan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.