Lite seg idag

Känt mig lite seg idag, men jag går med en förkylning som inte riktigt vill bryta ut och den kan ju vara en förklaring…

Idag grattar jag min fine son Magnus som fyller 38 år, helt otroligt!
Minns så tydligt dagen han föddes, och inte känns det så avlägset, men det är som vanligt tiden rusar iväg och vi blir bara äldre.

Efter jobbet var hämtade jag upp min far i stan och så var vi en sväng förbi sjukhuset och hälsade på Henrik. Han hade varit hemma under hela helgen och haft det bra, så skönt för honom att komma ifrån sjukhuset några dagar. Han fortsätter att göra framsteg och klarar nu mycket på egen hand, det är härligt att se och det måste vara väldigt skönt för honom att inte längre vara beroende av andra hela tiden.

Sen var jag en sväng förbi min vet. för att få stämplat i Fossys vaccinationskort.
Så nu är alla papper klara och jag kan skicka dem till Katarina i morgon.

Min vänstra fot som jag fick en blödning i för ett par dagar sen var så pass mycket bättre idag att jag bestämde mig att åka till Zumbaträningen. Det är verkligen en fantastiskt rolig träning där man får upp flåset rejält samtidigt som det är så himla kul och det är lätt att gå därifrån med ett leende på läpparna 🙂
Tror nog aldrig jag svettats så mycket som under de 55 min passet varar.
Just nu har vi 14 låtar med högt tempo som vi kör utan paus, så kondisen börjar faktiskt bli rätt hyfsad nu 😉bazooka_1

Avslutar med ännu en bild på vår underbara söta Bazooka 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.