Lång men bra dag

images

 

Idag var jag på sista delmomentet i min genreutbildning!
Det har varit en fantastiskt intressant och givande kurs som verkligen gett mycket jag kan använda i undervisningen 🙂

Det blev därför också en lite längre arbetsdag och jag var inte hemma förrän vid halv sextiden.

Trött som bara den och med huvudvärk insåg jag att det var lika bra att avboka kvällens Zumba. Kände också att jag efter två hela dagar inomhus var i stort behov av lite stärkande friskluft. Så efter en kopp te och en stunds vila, drog jag på träningskläder och gav mig ut på en löprunda i skogen.
Min GPS la av efter halva rundan, så jag fick inga registrerade resultat idag, men jag sprang i varje fall mina 2 km. Avslutade sen träningen med 30 sek planka. Tror det är dags för 40 sek i morgon och känner att jag ska fixa det också. Ryggen bråkar inte så mycket just för tillfället, det är faktiskt mest muskelskadan jag känner av, men inga våldsamma smärtor, så det går rätt bra ändå.

Hur går det då med katterna…?
Jo, Daisy mår betydligt bättre, men hon är fortfarande inte feberfri så i morgon ringer jag och pratar med vet. kanske behöver hon byta medicin.

L-kullen växer och är idag 4 veckor gamla. Dock har de tappat lite i vikt i jämförelse med Miskas tidigare kull. De ökar ju i vikt, men inte så mycket som de gjort innan. Tror helt enkelt det är för de är så väldigt tidiga med att springa runt utanför bolådan. Jag har redan fått öppna upp till hela rummet eftersom de klättrade över. Alla tidigare kullar har hållit sig i den lilla hagen tills de varit omkring 5 – 6 veckor. Så nu när de är mer rörliga gör de också av med mer energi, så jag gissar att det är en förklaring på deras vikter.

Idag fyller också M- kullen 2 veckor och jag fick en film på dem av Lise. Nu ligger filmen på FB och jag kan inte ladda ner den därifrån, så vill ni se den så gå in på min FB sida och kika.

Avslutar med en helt underbar bild på e trötter liten Koby från K- kullen.
Snodde bilden från din sida A-K, hoppas det var ok 🙂1523926_10152052314138016_4887191560880267236_o

 

2 svar på ”Lång men bra dag

 1. Det var så trist att läsa om de två små kattungarna!!! Hoppas dock Daisy mår bättre idag!!!

  Jag jobbar en del med genrepedagogik med mina fyror och blir nyfiken på kursen du gått? Är boken att rekommendera? (Använder mig utav läromedlet zick Zack)

  Tack för supersöta bilden på Koby!!! Han ser ut att trivas!!

 2. Hej Tina!
  Tack Daisy mår mycket bättre nu, men jamar fortfarande lite efter sina små.
  Koby är verkligen helt otroligt söt, den finaste i kullen 🙂

  Har du jobbat med genrepedagogik så tror jag du kommer att ha glädje av att läsa boken.
  När jag började kursen förra året och var helt ny på detta, var det så mycket att ta in och boken upplevdes som lite svår att greppa. Det är bl.a. många nya ord och termer att hålla ordning på.
  Nu när jag jobbat med genre under senaste året faller allt på plats och jag tar gärna fram boken igen och fräschar upp 🙂
  Hade missat ett tillfälle som jag tog igen förra vekan.
  Har hört andra kursdeltagare som använt just Zick Zack och förstått att det läromedlet är genreinspirerat.

  Hälsning
  Eva

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.