Kyla, regn och blåst

Den går från den ena ytterligheten till den andra den här sommaren…

I dag har det öst ner det mesta av dagen och det är så kyligt nu att jag plockat bort båda nätfönstren på altanen och t.o.m. haft dörren stängd ut dit, detta är svensk sommar 2015 🙁

I fm var jag en sväng på gymmet för andra dagen i följd. Har tecknat avtal med Hälsoprofilen i Hässleholm för att komma igång med träningen igen. Inom kort får de nya fina lokaler där det även kommer att finnas ett utbud av olika pass, ser fram emot det. Tills dess kommer jag att köra styrketräning på de olika maskiner som finns. Efter två dagars träning har jag rätt bra träningsvärk, så det blir bra med en vilodag i morgon då jag ska åka till Svedala.

Kloe och ungarna mår fint och de senaste dygnet har alla ökat bra i vikt. Kloe äter också bra, men vill fortfarande  helst ha blötmat.  

 

Det går bättre för varje dag med FooFi som jag kallar honom, verkligen en supergo och mysig kille ❤️ 

 Fick jättefina bilder idag på söta Love och på Herkules son Riddick, tack Anna-Karin 🙂 

   

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.