Kattungeköpare och blåsväder

Idag har vi haft besök av Lancelots blivande föräldrar 🙂
Väldigt trevliga och det känns alltid så bra när man träffats på riktigt och inte bara haft mailkontakt.
De blev väldigt förtjusta i honom så det känns riktigt bra.20140503-214856.jpgEnzo och Gabby finner sig väl tillrätta i kattgården även om jag vet att Gabby gärna skulle vilja komma in i huset.
Aate har klippt gräset idag och nu ser faktiskt gräsmattan riktigt fin ut åtminstone på avstånd 😉20140503-214844.jpg20140503-214828.jpg20140503-214806.jpg
Räfsade sen och gjorde lite snyggt och så var det dags för cykeltur i blåsten.
Det blåste riktigt ordentligt och var jobbigt att trampa även på slätmark.
Vi cyklade rundan till Mala via Kattatorpet under 117 till Koboda och vidare till Vankiva. Så långt gick det bra även om min höftmuskel beklagade sig en del. Men efter Vankiva tog ryggen slut och till sist var vi tvungna att stanna och jag fick lägga mig raklång i gräset en stund. Efter det gick det hyfsat igen även om tempot inte var som i början. Så det blev Pålstorp hem vilket innebar att turen blev på ca 23 km.
Efter rundan har ryggen känts rätt ok, så det var nog inte så farligt, men jag fick mig en tankeställare. Blir det kraftig blåst som idag är det tveksamt om jag klarar av att cykla de 6,5 milen jag anmält till om knappt en månad 🙁
Ibland vill jag kanske lite för mycket…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.