Känner mig lite trött

Idag finns inget speciellt att berätta.
Jag håller på med mina utvecklingssamtal i skolan, trevligt men jag känner mig rätt trött när dagen är slut och det blir inte så mycket annat gjort.

Jag har haft ont i vänster käke under en tid, precis samma som när visdomstanden krånglade för tre år sen. Nu finns den ju inte kvar, men verkar ändå som den “spökar” igen. Är väldigt öm under käken och i kväll upptäckte jag en knuta som gör ont. Jag antar att det är en svullen lymfknuta igen, men det känns alltid lite olustigt när man upptäcker sånt. Får kanske kolla upp det igen…

Fick en påminnelse om att jag glömt betala anmälan till utställningen i kristianstad, så det är fixat nu och så tänker jag ta med Vossy också om det finns platser kvar. han ser så fin ut nu och jag tycker det är synd att inte visa upp honom lite 🙂
Sen har jag avbokat lördagen på showen i Ströby, så vi åker bara över på söndagen och där tänker jag också ta med Vossy, så det blir tre katter även där. De har en ragdoll special och det är ju alltid lite extra kul att vara med där 🙂
vossy_1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.