Jinx är tingad :)

Underbara supersnygga Golden!
DSC_4409
Idag har jag jobbat på med Pawpedkursen och slutat närmar sig, men fortfarande ett par uppgifter kvar, och så resten på genetiken.

Hann med ett fartfyllt Zumbapass också idag, underbart 🙂
Har varit lite si och så med träningen de senaste veckorna, har känt mig väldigt trött när jag kommit hem efter arbetsdagen, tror det beror på utvecklingssamtalen som nu ligger utöver allt annat arbete. har denna veckan kvar och så ett par samtal i vecka 9, men dess för innan ska vi ha sportlov, det känns inte alltför dumt 🙂

Nu har jag anmält både Vossy och Daisy till utställningen i Kristianstad om två veckor. Daisy fattas ju bara ett cert för att ta CH titel så jag hoppas såklart på det.
Så nu visar det sig att jag har fem uppfödningar med både lördag och söndag och kan delta i uppfödarklass, det är kul.DSC_4302I går hade jag besök av min goa kollega Carina med familj. De kom för att träffa lille Jinx och tycke uppstod, inte helt oväntat så nu är det bestämt att han ska flytta hem till dem i Hässleholm 🙂

Glömde berätta att Ulla var här idag med sin ursnygga hona Freja som ska på date med Vossy. Ska ta lite bilder på Freja i veckan så ni får se henne.
I morgon kommer Lise hem med Vossy, så nu håller vi tummarna för Vossy & Enya bebisar om två månader 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.