Ja dessa katter ;)

Nu tänkte jag förbereda inför Daisys kull som kommer nästa vecka.
Därför gjorde jag i ordning bolåda till henne som jag ställde bredvid min säng. På det viset tänkte jag slippa för att flytta upp i arbetsrummet och sova på den uppblåsbara madrassen som jag gjorde sist jag hade två kullar samtidigt.
Men det går inte alltid att planera för vad katterna ska göra, de väljer ju själva 😉
Så vad hände…
Jo Miska släpade in sina treveckors ungar och placerade i bolådan som hon sedan nog själv tyckte blev för trång så hon la sig utanför, och alltså fick ungarna vara utan mat 🙁
Så idag fick jag lägga tillbaka dem, ta bort Daisys bolåda och sätta på ovanvåningen igen. Så det blir till att flytta upp dit i nästa vecka, men ja det blir nog bra med det så länge katterna är nöjda 🙂
Har köpt en kattungehage så bolådan får stå i den, så är det bara att öppna upp lådan när ungarna är redo.1604937_655615214474801_2823734588707624818_n
Fick också min Sturdibag, och den kommer nog vara bra att ha med när jag ska hämta hem lilla Cammie från Finland 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.