Höstledig, känns underbart :)

Yes, nu har jag hela fem dagars ledighet framför mig, känns underbart 🙂
I morgon fixar jag lite ordning här hemma och på em åker jag till vet. men Hero för en sista vet. check innan resan upp till Frida.
Fredag morgon åker jag tåget till Sundsvall med det vanliga stoppet med tågbyte i Stockholm. Med till Stockholm har jag också Noras och Vossys son Mando Diao som Ulla sålt till en familj i Stockholm. Sen åker Hero och jag vidare mot Sundsvall där Frida möter upp och tar hand om lillkillen.
I morgon börjar PawPeds G3 kurs, och jag hoppas få möjlighet att jobba lite med de första uppgifterna under tågresan. Kursen börjar med den sedvanliga chatten, och sen släpps uppgifterna. Misstänker att det kommer bli en riktigt jobbig kurs, men förhoppningsvis intressant och lärorik och det ska bli kul att komma igång 🙂gabby_43

Dagens kvällsbild blir en på söta Gabby 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.