Hmmm… vad hände med foten…?

I går kväll när jag stod i duschen efter Zumbaträningen upptäckte jag nått konstigt under vänster fot! Kändes precis som att jag stod på  något, och när jag tittade efter upptäckte jag en rejäl blå svullnad i hålfoten. Jätteskumt, blev lite orolig och tankarna på blodpropp dök upp… Hade sen svårt sätta ner foten och jag fick gå på fotsidan. Innan jag la mig ringde jag för säkerhets skull sjukvårdsupplysningen, men fick lugnande besked. Proppar i fötterna är mycket vanliga, så det har väl varit en blödning vad som nu kunnat orsaka den…
I alla fall så har det varit bättre idag, inte lika svullet längre och jag kan stödja på foten 🙂
Men Zumban fick jag ställa in, så nu hoppas jag det ska gå att dansa på måndag.

Har ägnat dagen åt städning och tvätt, och i förmiddags var Stigge här och verkade Pracja. Sist var det ju bara lille Tex som fick hovarna verkade eftersom Pracjas såg fina ut.DSC_7014
Var ute en stund och skulle fota lite men nu börjar den j**la kameran krångla igen. precis samma fel som jag haft tidigare och som jag fått fixat, men nu är garantin slut och det kan bli en dyr historia om den måste repareras 🙁
Precis som tidigare så går det att få igång den igen efter ett tag, men jag vet aldrig hur länge den funkar. Måste helt klart vara ett riktigt måndagsexemplar!!!
Testade lite i alla fall med olika bländare, så här följer en blandad kompott på djur, vårtecken och gamla maskiner 😉bazooka
DSC_7011 DSC_7005 DSC_6998_1 DSC_7007

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.