Hmmm… tjejen var visst en kille ;)

Så är det med kattungar, en del är riktigt knepiga att se skillnad på när de är små andra är hur enkla som helst.
Men känns äntligen som jag nu har koll på könen i varje fall 🙂
Så här är det:

Hane 1 Rag a
Hane 2 Rag a alt. 04 21?
Hona 1 Rag g 21?
Hona 2 Rag g 21?
För er som inte vet, så har alla katter en EMS kod som anger deras ras, färg och mönster.
Rag = ragdoll
a   = blå
g   = blåsköldpadda
21 =tabby
Min gode vän Ulla var precis förbi här och kikade på de små och hon tyckte sig se vita öronkanter på tre av ungarna vilket skulle betyda att de är tabby 🙂
Hoppas hon har rätt, jag älskar verkligen tabbys, tycker de är såå otroligt vackra <3

Nu tog Ulla sin Euphoria med hem och så håller jag tummarna stenhårt för att hon ska vara dräktig med Vossy!

Vossy har fått komma in och är nu på altanen tillsammans med Bazooka. Jag måste ha lite koll för att se om han börjar strila, gör han det får han ut i kattgården igen några dagar. På onsdag har jag tid hos vet för en p-spruta som jag hoppas ska dämpa hormonerna så han lugnar ner sig lite. Han går ju runt och skriker konstnt när han inte har någon villig hona att para och det är jobbigt för honom och jobbigt för oss att höra på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.