Hemsidan artar sig :)

Inte blev det som jag tänkt mig idag 🙁
Hade så mycket jag ville fixa, men så blev jag fast här vi datorn i stället och har jobbat med hemsidan.
Det tar så mycket längre tid än man kan tro, och en del av den tiden går åt bara att sätta sig in i hur verktyget är utformat. Men nu har jag börjat få kläm på de flesta funktioner och har hunnit långt med sidan.
Hann ändå med en liten stund ute och har städat ur en hel del i mina garderober till kattungarnas stora glädje. De har haft hur kul som helst när alla dörrarna öppnades 🙂
Nåja, det jag inte fick gjort i dag finns ju kvar tills i morgon får se hur det blir då.
Har bokat in ett Body Combat pass vid 10 och tänkte göra mina ärenden efter det.
Så efter lunch får det väl bli trädgården!

H-kullen fyller redan en vecka idag och har gått upp rejält i vikt de senaste dygnen.
1 vecka
Hane    Rag a 177 g
Hona 1 Rag g 169 g
Hona 2 Rag g 164 g
Hona 3 Rag g 176 g
1_vecka
Ja det ser ut att vara en ren colourpointkull vilket egentligen är rätt kul eftersom jag under tidigare år haft väldigt mycket bicolourer. Colourpointen är också väldigt vackra och speciellt paddorna, nu återstår bara att se och hoppas på att någon också blir tabby, men det är för tidigt att se än.
Titta på lilla hanen till höger så mörka ben han redan har, så fint <3
Och mamma Daisy njuter, hon är superduktig med kattungarna, jätteskönt att se henne 🙂
Nu är det tid att fundera över namn till de små, på H ska det vara, så har ni förslag så kom gärna med dem 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.