Hemma igen

Vid middagstid fick jag hämta hem Riddick som var pigg och hade ätit med god aptit.

Han var glad att vara hemma och lekte och busade för fullt hela eftermiddagen. Hungrig var han också och jamade efter mat flera gånger. Åt ivrigt dock inte några stora portioner utan lite åt gången. Framåt kvällen låg han i klösmöbeln och sov. Efter några timmar väckte jag honom och tog med honom upp på ovanvåningen där alla andra katter var medan vi tittade TV. Riddick ville dock inte leka som jag trott utan satt mest bara och tittade, men plötsligt kräkte han upp en ganska stor portion av maten han ätit. Efter det har han bara velat ligga och vila, inget spinnande alls dom tidigare.

Jag blir ju lite orolig över detta, men vi får se hur han verkar i morgon. I vilket fall så ringer jag till djursjukhuset och ber att gå prata med veterinären. 

    
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.