Helg igen, så härligt :)

Ännu en arbetsvecka har susat förbi och det är fredag kväll!
Sitter här och är skönt trött i kroppen efter ett underbart Zumbapass 🙂 Helt nya låtar och kul och riktigt bra koreografi! Vilken energi det var i lokalen, så himla kul just love it 🙂

I dag var jag och hämtade vår nya hallspegel och hylla, får se om Aate hinner med att sätta upp den i morgon innan Magnus, Christel och Hugo kommer. Kommer att bli jättefint! Vi har ju beställt ny matta också, men tyvärr får vi vänta minst en vecka till på den. Lite synd, men om allt annat blir klart så känns det rätt bra ändå.
Ska ta några bilder i morgon när där är städat och klart.

I morgon kommer också både Lise och Henrik, Tille och barnen. Ja, de vill nog egentligen inte kallas för barn längre, är ju tonåringar båda två 😉
I vilket fall, ska vi ha en liten familjefest och äta gott. det blir kräftor, räkor och lite annat gott. Ska bli jättetrevligt och jag ser fram emot det.
Hinner jag ska jag också ta lite bilder på H-kullen som nu fyllt nio veckor, tänka sig mina små pluttar…
I går var jag med Gabby och Gizzmo hos Folke och fick fixat rabiesvaccination så de ska vara klara till utställningen i Danmark i slutet av månaden. Hoppas bara att Gabbys päls hinner växa ut lite, hon ser rätt trist ut med den tunna sträva hon har nu. Känner mig dock rätt säker på att hon kommer att få fin pälskvalité när den väl kommer, men just nu kan det inte går fort nog 🙂

Måste också bara berätta att min vän Ulla har fått en kull efter Vossy med tre små blå pluttar! En mitted och två colourpoint.  Mamma är hennes superfina Euphoria och jag är såå spänd på att se vad det blir utav dessa små.
Eftersom jag inte har några egna nytagna bilder kan jag ju visa ett på Vossys och Leonoras son Mando Diao som bor hos Anna-Karin. Så himla fin kille, tyvärr med vita öron, men det kan man förlåta när man är sådär fin 🙂1264076_10151618267638016_812307235_o

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.