HCM och PKD u.a.

Ännu en underbar varm och solig vårdag 🙂
Tyvärr hade jag så mycket pappersarbete under fm att jag inte hann ut mer än en stund. Henrik och Christoffer kom förbi och då passade vi på att sitta och njuta av solen och konstaterade att det nästan, men bara nästan blev lite för varmt 😉
På em. var de dags att köra till Helsingborg för att scanna Herkules och Gabby för HCM och PKD.
Undersökningen gick bra även om katterna inte tycker det är speciellt trevligt att ligga still på sidan. Det tar ändå en stund för vet att registrera all data som ska läsas av på skärmen. Tyckte dock de var väldigt duktiga i järförelse med katterna som var före oss. Lät närmast som de höll på att ta död på dem som de skrek. Till sist var de tvungna att sedera dem för att överhuvudtaget kunna genomföra undersökningen 🙁
I alla fall så såg allt bra ut för mina katter, så nu kan vi planera vidare för kommande parningar 🙂gabby Idag höll jag vilodag från cyklandet, och tog en löprunga i skogen med Snake i stället.
Nästan 2,2 km och faktiskt tror jag snart jag får uppleva det där alla som springer pratar om, att komma in i andra andningen. Åtminstone tror jag att det är så, för efter första första km, så kändes det nästan lite lättare och mindre ansträngt. Hade jag inte haft träningsvärk i benen skulle det nog gått ganska lätt att springa. Kommer att kämpa vidare i alla fall, jag SKA väl kunna lära mig att springa 🙂
I morgon blir det cykling igen, tror vi ska ut på en tvåmils tur!
Hann också med att få min nya Klematis i jorden.
Ville de Lyon heter den och ska förhoppningsvis få massor av röda vackra blommor till sommaren.
klematis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.