Besök hos vet.

Nu är Aate hemma igen efter knappt två veckor i Finland!
Han verkar rätt nöjd med resan, bilen har gått fint hela vägen och han har hunnit med att träffa många gamla släktningar och barndomsvänner.
Så i går följde han med mig till vet. i Höör med katterna, så slapp jag bära alla burarna själv.20130718-090319.jpg
G-kullen fick sina första vaccinationer och så tittade vet. i Miskas mun på såret hon har där. Jag trodde att de skulle göra en biopsi för att ta reda på vad det kan vara, men nu har det blivit så pass litet att vi bestämde oss för att avvakta och se om det kanske minskar ytterligare.
Miska börjar bli i fint hull igen, så nu hoppas jag bara på att pälsen också ska komma igång att växa så hon blir lika snygg igen som när jag fick hem henne förra året. Just nu liknar hon mer…ja nästan en siames faktiskt, tänk att pälsen kan göra så mycket.
Skönt i varje fall att hon mår bra 🙂
Sen var det tanken att Vossy skulle ha en P-spruta för att dämpa hanbeteendet lite. Nu blev det ingen spruta för enligt vet. så tar det död på spermieproduktionen som sen inte återkommer!
Märkligt med tanke på att jag känner flera uppfödare som använt sig av just P-spruta på sina hanar…
I vilket fall vågade jag inte chansa utan vi bestämde att jag skulle kolla upp vad andra använt för preparat, finns kanske flera än vad de kände till på kliniken.
Nu har Vossy i stället fått P-piller och egentligen har de nog samma effekt, han är också mycket lugnare och har vad jag vet inte strilat en enda gång sen han kom in.20130718-090359.jpg

Daisys små i H-kullen växer så det knakar och igår öppnade en av de små ögonen 🙂
Nu är jag säker på att ena hanen är tabby vilket är så himla kul för det har jag väntat på länge! Så är han fin i typ också så behåller jag honom i katteriet och blir det någon bra hona behåller jag henne också eller jag behåller väl hela kullen tror jag, hi, hi 😉
Kan hända att det finns någon mer tabby, men det är inte tydligt än, de andra är ljusare så det är svårare att se, behöver några dagar till för det.
Daisy har så mycket mat till dem så de är några riktiga tjockisar alla fyra. Nu har jag inte ens brytt mig om att väga dem de senaste dagarna eftersom det är så tydligt att de mår bra 🙂

20130718-090341.jpg

20130718-090410.jpg

20130718-090421.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.