Full rulle i huset!

Idag fick jag äntligen iväg reg.anmälan för H-kullen, skönt!
har tagit lite tid eftersom jag tyvärr verkar ha slarvat bort Goldens vetintyg, och därför var tvungen att få ett nytt. Måste ju intyga att han inte har navelbråck, så jag fick be Folke min vet. att kika på honom igen. men nu är det fixat och alltså iväg.
Lilla Hedvig har fått byta namn till Hickory enligt önskan från hennes blivande matte.hedvig_14
Men jag fortsätter att kalla henne Hedvig så länge hon är kvar hos mig 🙂
Här är nu full rulle i huset med vildhjärnorna Gizzmo och Gabby i spetsen och så de små i H-kullen som börjar ta för sig allt mer. Så roliga att titta på, men som de stökar ner med leksaker precis överallt, som att ha en flock småbarn som härjar i huset 😉herkules_24
Tänkte ta några bilder nu i em, men fick inte till några riktigt bra.
Men här ett på Gizzmo och ett par på Gabby. Hon ser ju lite tråkig ut för tillfället men sin korta tunna päls, men tittar man lite noggrannare på henne så ser i varje fall jag något mer och jag tror hon kommer att bli riktigt fin när hon växer till sig..
Hon har ett fint uttryck, vacker ögenfärg, bra öronplacering fast öronen ser lite för stora ut just nu. Fin profil med jättebra panna och haka och helt perfekt tecknad. Ja, jag tror faktiskt det mest är päls som fattas 🙂gabby_20gabby_19 gizzmo_18

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.