Finaste Nora ❤

20130521-213828.jpgHar haft ett trevligt samtal i kväll med en kvinna som bor i Markaryd som fattat tycke för Nora. Jag fick väldigt bra vibbar under samtalet, så vi bestämde att hon ska komma hit och träffa Nora så får vi se vad det kan leda till.
Ska bli kul att träffas 🙂

I fm var jag på vårdcentralen igen!
Luftvägsinfektionen håller i sig men ändå känns det som det nu vänt och går åt rätt håll.
Fick recept på mer hostmedicin och så blev jag sjukskriven veckan ut. Sänkan var lite förhöjt, men inte så mycket att det tydde på lunginflammation, alltid en tröst.
Haft lite mer ork idag och astman är också bättre. Rösten är fortfarande inte ok, men med några ytterligare några dagars vila ska den förhoppningsvis vara bra på måndag när jag går tillbaka till jobbet. Tänk att det skulle bli såhär långvarigt med en helt vanlig förkylning eller vad det nu är jag dragits med…
Nu börjar jag längta efter att gå till jobbet igen och det är väl ett sundhetstecken om något 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.