Finaste Gizzmo har flyttat…

och det är med både glädje och lite vemod jag nu idag låtit denna underbara kille, mitt lilla hjärtebarn flytta till sin nya familj i Halmstad.gizzmo_22
Hade ju tänkt behålla honom, men med både syster Gabby och pappa Vossy i katteriet var det ju egentligen dumt. Ibland låter jag känslorna styra lite för mycket och behöver få höra lite kloka råd från omgivningen.
Så tack Ulla min vän, för att du fick mig att fatta ett beslut som jag tänkt ta länge, men inte riktigt blivit färdig till 🙂
Jag känner mig helt säker på att Gizzmo kommer att få ett underbart liv hos Malin och Teddy tillsammans med sin nya ragdollvän Fiki och det känns bra. Men jag kommer att sakna honom, han var väldigt speciell för mig.
Lycka till i ditt nya hem min fina kille 🙂

3 svar på ”Finaste Gizzmo har flyttat…

    • Ja det är han verkligen! Alla som träffat honom lovordar honom 😀
      Go är han med. Varje natt ligger han på våra huvudkuddar, det är så mysigt! I början som du vet var han ju inte så sugen på att bli uppburen, men nu kurrar han varje gång och hänger gärna kvar i famnen 🙂 Vi är så förälskade i vår lille buse!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.