En helt vanlig lördag :)

Ägande någon timme på gymmet med styrketräning och avslutade sen med 10 intervallträning löpbandet. Tufft, men jag känner att jag gjort stora framsteg och blivit både starkare och fått bättre kondis, så jag jobbar vidare.

Utöver det har jag tagit det lugnt idag, lite städning och så en promenad i skogen med Snake. Det har kommit en del snö så det var lite tungt för Snake i skogen, men han pulsade på och tyckte det har roligt. Tyvärr fastnar stora klumpar snö i hans päls på ben och mage så det fick bli dusch när vi kom hem för att få bort all snön, de var Snake inte lika road av. 

    
 Lilla Willow mår bra och väger nu i kväll över 330 g, hon är så himla söt ❤️ 

I morgon bitti åker jag till Malmö med Nora. Hon ska stanna ett tag hos Lise eftersom April är väldigt elak mot henne. Hon anfaller så fort hon får en chans, så Nora har fått vara på ovanvåningen ingen för att slippa gå och vara rädd. I morgon ör det också dags att säga hejdå till söta Umeko som nu äntligen ska få följa med sin nya ägare Bernhard hem till Holland.

Sen kan jag också berätta att Cami är på date med Love och nu håller vi tummarna att det ska gå bra och att de ska tycka om varandra ❤️

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.