Det rullar på…

Så snart man är tillbaka på jobbet så rullar det på i rasande fart, känns så i varje fall. Redan onsdag i morgon och halva veckan har gått!

Orkar inte så mycket mer i veckorna än jobb träning och att fixa allt som ska göras med djuren. Har bokat tid på torsdag hos vet. till lilla Fossy som ska chippas och få sin första vaccination. Tyvärr har jag kurs den dagen, men eftersom Lise kommer upp med Enya som ska få rabiesvaccination, så får hon ta med Fossy också så det löser sig smiley

Nora har repat sig fint efter förra veckans kastrering och såret läker som det ska. Inga stygn att plocka bort, det är rätt skönt. Någon vecka till, sen ska jag börja leta efter nytt hem till henne. Här är en gammal bild men hon har inte ändrats, lika vacker nu som då smiley Miska fick ju bränt bort ett sår på tandköttet som inte ville läka men tyvärr ser det inte så fint ut, så jag får ringa vet. i morgon och boka ny tid för henne. Jättetråkigt att det inte vill bli bra, det gör ju att hon har svårt att tugga torrfoder så jag får blöta ner det till henne. Hon äter visserligen bra då, men skulle behöva gå upp lite i vikt.

Fick ett samtal från Sakarias matte idag, och senare skickade hon också en bild. han mår bara fint och de är väldigt glada för honom. Han ser jättefin ut på bilden smiley Sakarias är från samma kull som Sam och Sari. I den kullen fanns också Smilla som nu bor i Frankrike och som fått en kull med väldigt fina ungar.

Det är så himla roligt att få höra lite om hur det går för mina små efter de flyttat hemifrån, blir alltid så glad när de hör av sig med lite nyheter smiley

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.