Det händer lite :)

Japp så är det, både lite planerade saker och oplanerade 🙂
Men först kan jag berätta att vi i torsdags var med Golden, Daisy och Bazooka i Helsingborg för scanning av hjärta och njurar. Allt såg bra ut vilket känns väldigt skönt, så nu kör vi vidare med planerade parningar 🙂
Så redan när vi kom hem släppte jag ihop Golden och Daisy och hoppas nu hon kommer igång med löp snart så det kan bli nya vackra bebisar som Herkules, Hero, Hilda och Hedvig 🙂
DSC_4223
Så till det lite oplanerade..
Enya som bor hos Lise hade jag också egentligen tänkt skulle få träffa Golden, men nu i sista stund ombestämde jag mig och tog Vossy i stället. Tror han kommer att passa Enya väldigt bra och det borde kunna bli riktigt snygga ungar i den kombinationen.
Så nu är alltså Vossy på visit i Malmö och hälsar på sina gamla kompisar Sam och Martina 🙂

J-kullen har också varit ute och farit då de gjort sitt första vet. besök och nu fått första vaccinationen. Vossy fick också följa med för en rabiesspruta, och nu är han klar att åka med till show i Danmark om jag nu väljer att anmäla vilket jag är lite sugen på.

Och så till sist en bild på min goa nallebjörn Herkules
herkules_64

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.