Fina Foo

IMG_5826.JPG
Här är vår fina kille Foo som jag var och hämtade i helgen i Warszawa.
Tyvärr är han väldigt rädd och ligger och trycker antingen under sängen eller soffan.
Jag har haft så långa arbetsdagar under den här veckan och har tyvärr inte haft tid att hålla på speciellt mycket med Foo. Men det känns som det är nödvändigt för att han ska förstå att vi inte är så himla farliga. Han äter i varje fall, även om det inte blir några stora portioner så går det nog ingen nöd på honom.
Jag har suttit lite med honom i knäet men han slappnar inte riktigt av även om han spinner så jag tror nog att han är rädd ändå, det känns så.
Hoppas verkligen det ska gå bra snart, tycker det är så tråkigt och så synd om honom att han är så rädd för allt, vi vill ju att han ska trivas och må bra här hos oss.
IMG_5825.JPG

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015 Eva Mourujärvi

1 svar på ”Fina Foo

  1. re varit uppfödare av både Old English Sheepdog och Lhasa Apso! Men har haft 2 st Perser varav en uppfödd av mig. Dom blev båda ca 16 år och min senaste Apso (där jag var med när hon föddes) blev 17 år. För ca 5 månader sedan flög hon till hundhimmelen och sen dess har det varit sorg härhemma. Hela mitt hjärta längtar efter en Ragdoll, men jag är sjuklig o handikappad o ligger mest sängliggande…och vet inte riktigt om “ansvaret..” och sen är jag pensionär o “fattig” som det innebär. Men jag är hemma alltid och har mycket tid för kärlek o kel …Jag har följt er länge på FB och är djupt imponerad över ert arbete…Känner för att börja spara…och sen se vad som händer..Jag hör av mig igen…och kollar på FB dagligen sålänge…Ha det bra och lycka till med Foo Fighter <3 Vänliga hälsningar Lena

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.