Dags att börja jobba!

Tänk så snabbt 10 dagar kan gå… Jag gillar verkligen mitt arbete, men jag älskar faktiskt att vara ledig och göra sånt jag har svårt att hinna med till vardags 🙂

Det har varit bra dagar trots att vårvädret uteblivit. Visst har vi haft solsken, och vår altan har varit skön, men hade ju varit härligt om det hade gått att sitta ute och njuta av solen också. De senaste dagarna har det varit riktigt aprilväder med både sol, snö och hagel.

I går var jag en heldag i Helsingborg med några av tjejerna jag dansar Zumba tillsammans med. Det var en kul upplevelse med ca 200 pers som dansade loss till svängiga rytmer i 2,5 timme!

Jag shoppade också lite nya coola Zumbakläder, bl.a. ett par nya cerisa byxor så jag säkert ska synas i mängden 😉
Efter allt dansande var vi rätt hungriga allihop, så efter en uppfräschande dusch åkte vi till en liten mysig restaurant och åt en god middag. Det var en rolig dag i trevligt sällskap, så vi får se, kanske blir det fler gånger.

Idag var Aate och jag i stan och hämtade Henrik. Dagen känns ju lång för honom inne på avdelningen på helgerna då det inte är någon vidare aktivitet, och Tille och Sarah var upptagna idag med hästtävlingar så då passade det ju bra att åka hit. Tyvärr var ju inte vädret så vi kunde sitta ute, och Henrik klarar ännu inte att gå i trappor där det inte finns räcke, så vi fick använda oss av annexet. Det gick ju också bra att sitta där, men det hade nu varit skönare att sitta på altanen.
Vi tillbringade några trevliga timmar tillsammans med kaffe/te och mumsiga winerbröd från Maxi, och sen var det dags igen för Henrik att åka tillbaka. Det är så härligt att se att han för varje dag blir allt bättre och klarar fler saker. Han jobbar också väldigt hårt med träningen och jag är full av beundran över honom, han är verkligen helt fantastisk!

Nu har jag precis avslutat förberedelserna inför morgondagens arbete och det börjar bli dags att leta upp sängen så man är pigg i morgon bitti!
God natt alla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.