Dagens resultat

Försökte få upp lite info på bloggen när vi var på plats i Kristianstad, men tyvärr blev det bara några rader och så bilderna förstås.
Fattar inte riktigt vad problemet är, men när jag skrivit och sen laddar upp bilder försvinner all text utom de första raderna. Det här har hänt flera gånger, jätteskumt… 🙁

I alla fall så hade vi en trevlig dag tillsammans med kattvänner, både utställare och besökare. Kollegor och gamla bekanta dök upp och det blev massor av kattsnack och flera besökare kom och ville prata ragdoll och berättade att de fått upp ögonen för vår fantastiska ras, jättekul 🙂

Alla Medina´s katter fick super bedömningar och jag kan inte vara annat än helnöjd.
Sen vill jag ju givetvis att de ska gå vidare och tävla i panel också, men där måste de ju även fajtas med de andra raserna om platserna, och idag gick det bara vägen för Sam som både blev nominerad och fick titel Grand International Premier att lägga till sin fina meritlista!
Så nu heter han GIP IC S*Medina´s Dolls Springtime Sam 🙂
Väldigt kul och extra roligt för Sams ägare Lise!
Hennes vackra Martina fick också en GIP titel idag och blev även hon nominerad, tyvärr föll sedan domarrösterna i panelen på andra katter.

Dagens resultat blev såhär:
S*Medina´s Dolls Gabby EX 1 tillbaka för NOM
S*Medina´s Dolls Gizzmo EX 1
S*Medina´s Dolls Herkules EX 1 tillbaka för NOM
S*Medina´s Dolls Hilda EX 1 tillbaka för NOM
S*Medina´s Dolls Springtime Sam GIP och NOM
1911814_634450136591309_1750213554_n
I morgon är vi och katterna tillbaka för nya utmaningar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.